IPHONEIPAD tested solutions for beginner technicians – looking for proper solutions of iphone problem

Home  >>  iPhone  >>  IPHONEIPAD tested solutions for beginner technicians – looking for proper solutions of iphone problem

IPHONEIPAD tested solutions for beginner technicians – looking for proper solutions of iphone problem

On January 23, 2015, Posted by , In iPhone, With Comments Off on IPHONEIPAD tested solutions for beginner technicians – looking for proper solutions of iphone problem

in this thread ill write some solutions tested by me.


i hope this useful, ill to be helped some people and theyll to be helped me too in the futuretitle=wink

No Comment so far:

  1. julianz says:

    PROBLEM – it often happens that, when you change the screen on iPad 3 and then switch on it has half dark screen or totally dark.

    SOLUTION – on the back side of the motherboard, near the battery connector there are backlight filters. they just want shorting. you can see that Along with microscope too.
    iPad 3 no LCD

  2. Wela says:

    PROBLEM – iphone 4 no ringer no sound in buzzer

    SOLUTION – ringer ic wants to remove and the pins n the motherboard side shorting

  3. newComer says:

    PROBLEM – after repairing iPhone, searching Along without sim or no service.

    this is ios 6 problem.

    SOLUTION – connect itunes and correct date and time, and restart the phone.

  4. TechWorld says:

    PROBLEM – 3gs. water damaged home button not work or itself work

    SOlUTION – the part which is marked on the picture might be corroded and wants cleaning

  5. TechGuru says:

    PROBLEM – iPhone 4S after water damaged battery pin 1 and pin 4 is short, and phone not turn on Along without charger

    SOLUTION – check this capacitors, any corroded or damaged, remove it

  6. newComer says:

    PROBLEM – iphone 4S after repair no light on LCD and PMIC getting hot

    SOLUTION – change this component, you might see that in the microscope

  7. ExpertBuddy says:
    Quote:
    mkleli55
    PROBLEM – iphone 4S after repair no light on LCD and PMIC getting hot

    SOLUTION – change this component, you might see that in the microscope

    your solution have been tried but still the same. So u have any more?

  8. julianz says:

    PROBLEM – ipad 2 not charging or charging only when switched off.

    SOLUTION – if flex charger works, check there might be burnt

  9. newComer says:
    Quote:
    chandy pok
    your solution have been tried but still the same. So u have any more?

    Also check coil and backlight line ways to lcd connector. title=smile

  10. ExpertBuddy says:

    PROBLEM – iPhone 4 after water damaged battery pin 1 and pin 4 is short, and phone not turn on Along without charger

    SOLUTION – check this capacitors, any corroded or damaged

  11. newComer says:

    i want ipad insert sim,i already changed 2 sim jacket Along with complete cable ,but still,any solution

  12. TechGuru says:

    Hi friend
    i want ipad 3 touch screen solution

  13. Wela says:

    PROBLEM – iphone 3g switches off when its on a sleep mode

    SOLUTION – change power key flex and(or) camera
    iphone 3g in standby mode go off

  14. TechGuru says:

    PROBLEM – ipad 2 has no brightness

    SOLUTION – change this component